Projektgeneráló találkozó

Kedves Civil Barátunk!

Szeretettel és tisztelettel meghívlak „A pályázati programokban való partneri együttműködés” c. projektgeneráló találkozóra.

A „Talpraállástól az intézményesülésig” c. programunkban folyó szervezetfejlesztési folyamatok során többször kaptunk pozitív visszajelzést a Nyitó Találkozóra, amely úgy tűnik a szervezetfejlesztési programunk nyitásán túl jó tudta szolgálni a szervezetek kapcsolatépítését is. Ezért arra gondoltunk meghirdetünk egy fakultatív találkozót, most már együtt az összes nyertes szervezetnek.

A szervezetfejlesztési folyamatok tanulsága volt az is, hogy lényegében nincs olyan szervezet, ahol a forrásteremtés ne került volna a fejlesztés fókuszába, ezen belül is kiemelkedett a pályázatok mint forrásteremtési lehetőség. Ezért azt gondoljuk, hogy a most meghirdetésre kerülő találkozó akkor tudja az összes szervezet fejlesztési folyamatát szolgálni, ha a pályázati programokban való partneri együttműködést célozza meg. Mivel a programban nagyon sokféle tevékenységgel, nagyon sokféle szervezeti életszakaszban járó szervezet van, ezért azt gondoljuk, hogy mindenki tud ebből a sokféleségből profitálni, ha konkrét pályázati együttműködési projekteket generálunk.

Ezen túl természetesen szót ejtünk az eddigi szervezetfejlesztési folyamatok tanulságairól is, szeretnénk, ha a résztvevő szervezetek vezetői arról folytatnának tapasztalatcserét, hogy melyek a szervezetfejlesztésben a nagy hatóerejű pontok, azaz keressük közösen, hogy melyek a szervezet vezetésének a sikertényezői. Ennek megfelelően elsősorban a szervezetek vezetőit, ill. a szervezetben a forrásteremtésben tevékenykedő munkatársakat, tagokat, önkénteseket várjuk a találkozóra.

A találkozó keretei:
Kezdés: 2010. június 11. (péntek) 10.00
Befejezés: 2010. június 12. (szombat) 14. 00-kor kezdődő ebéddel
Helyszín: Máriapócsi Lelkigyakorlatos- és Zarándokház – 4326 Máriapócs, Kossuth tér 17.

Megközelíthetőség:

http://www.mariapocsi-zarandokhaz.hu/?q=content/%C3%BAtvonaltervez%C5%91
A találkozón való részvétel ingyenes (szakmai program, szállás, ellátás), azonban a szállás, étkezés lefoglalása miatt feltétlenül szükséges a programra való regisztrálás!
A regisztrációs lapot az alábbi hivatkozásra kattintva (Ctrl+kattintás) lehet az interneten (elektronikus úton) kitölteni és beküldeni, legkésőbb 2010. május 28. 13 óráig:

Regiszrációs űrlap
Amennyiben nincs lehetőség elektronikusan kitölteni a regisztrációs lapot, megküldött meghívónk mellé elküldött adatlapon is kitölthető és visszaküldhető a jelentkezés!
A résztvevők száma korlátozott, ezért mindenkinek küldünk visszajelzést a jelentkezés elfogadásáról.
A rendezvényre jelentkezett résztvevők névsorát a következő linkre kattintva tekintheti meg:
Partneri együttműködés találkozóra regisztráltak

Nyíregyháza, 2010. május 19.

Vágvölgyi Gusztáv
szakmai vezető