Munkatársak

 

Petneházyné Bugán Magdolna
Elnök

2012. május 01. óta vezetem az Első Nyírségi Fejlesztési Társaságot. Művelődésszervező és oktatásszervező végzettséggel rendelkezem, amiket kamatoztatok is a szervezetnél. Feladatom, hogy az alapvető elvi döntéseket előkészítsem és a közgyűlés elé terjesszem, valamint kidolgozom a Társaság éves programtervét és a fejlesztési irányelveket.

e-mail: magdo.petnehazy@enyft.hu

Mitróné Lisovszki Tímea
Pénzügyi vezető

1998. novemberétől dolgozom az egyesületnél. 1995-ben a kisvárdai Szent László Szakközépiskolában képesített könyvelői, statisztikusi, vállalati tervezői képesítést szereztem, amit felsőfokú mérlegképes könyvelői végzettséggel egészítettem ki. 2007 évben a Nyíregyházi Főiskola Művelődés szervező szakán nonprofit menedzser szakirányon végeztem. Családi hagyományként otthonosan mozgok a számok és számlák világában, ezért én látom el a Társaság pénzügyi vezetői teendőit. Feladataim közé tartozik a pénzügyi dokumentációk, pénztárjelentések, számlák készítése mellett pályázati költségvetések elkészítése, támogatások lehívása és elszámolása, továbbá a könyvelő céggel való együttműködés.

e-mail: timea.mitrone@enyft.hu

Éliásné Fancsalszki Éva
Szakmai vezető, projektmenedzser

2008. novemberétől dolgozom az Első Nyírségi Fejlesztési Társaságnál. Tanulmányaimat tekintve, a Nyíregyházi Főiskolán szereztem első diplomámat, ahol kommunikációs szakember és művelődésszervező (andragógus, PR és humánpolitika szakirányon) végzettséget szereztem, majd a Debreceni Egyetemen emberi erőforrás tanácsadóként végeztem. Fő feladatom az egyesületnél a szakmai projektek irányítása, menedzselése.

e-mail: eva.fancsalszki@enyft.hu

Szoboszlainé Sarkadi Enikő
Felnőttképzési munkatárs

2013. év végétől dolgozom az Első Nyírségi Fejlesztési Társaságnál. Végzettségem: okleveles andragógus.  Fő feladataim közé tartozik az egyesület felnőttképzési tevékenységének koordinálása, a konkrét képzések megvalósítási folyamatának irányítása illetve a civil programok koordinálása és a civil pályázatok előkészítése.

e-mail: eniko.szoboszlaine@enyft.hu

Szatmáriné Páskai Anikó
koordinációs munkatárs

 2017. márciustól dolgozom az Első Nyírségi Fejlesztési Társaságnál. Fő tevékenységeim közé tartozik az egyesület adminisztratív feladatainak ellátása, a kapcsolattartás, együttműködés a civil szervezetekkel illetve a programba jelentkezők koordinálása. További feladatom az egyesület felnőttképzési tevékenységének segítése, adminisztrációs feladatainak ellátása. 

Márkusné Szegedi Enikő
Koordinációs munkatárs

2022. márciustól dolgozom az Első Nyírségi Fejlesztési Társaságnál. Fő tevékenységeim közé tartozik az egyesület adminisztratív feladatainak ellátása, a kapcsolattartása civil szervezetekkel illetve a programba jelentkezők koordinálása, adminisztrációs feladatainak ellátása.